Genemuider Badminton Club

Andermaal goede resultaten heren

Geschreven door Barteld van Mourik op 23-01-2015

De badminton heren uit Genemuiden hadden de afgelopen periode 2 wedstrijden te spelen, eerst was er een uitwedstrijd tegen Dedemsvaart, deze tegenstander stond vooraf gaande aan de wedstrijd  “stijf” onderaan, en stond dit na deze wedstrijd nog steeds, alleen 1 heren dubbels spel werd er door de genemuidenaren verloren, verder was er nog 1 wedstrijd waarin 3 sets nodig waren om te winnen maar de rest ging alles in 2 sets naar Genemuiden. eindstand 7 - 1 voor Genemuiden.
 
Ook was er nog een thuiswedstrijd tegen Zwolle, ondanks dat “de Zwollenaren met twee sterke invallers kwamen werd deze wedstrijd  met 8 - 0 gewonnen, ook hier was maar 1 x een derde set nodig. Wel moet vermeld worden dat bijna alle sets erg krap werden gewonnen door Genemuiden. Door deze 2 grote overwinningen staat Genemuiden nog steeds stevig op de derde plek maar Hardenberg blijft Genemuiden op de hielen zitten en met een zware programma voor de boeg is het nog lang niet zeker dat dit zo blijft.
 
Ook het mix team speelde afgelopen periode een wedstrijd, thuis tegen kampioens kandidaat Vollenhove. In deze wedstrijd was het al snel 0 - 4 zodat er nog maar weinig eer viel te behalen in deze wedstrijd. In de 4 enkel partijen werd gelukkig toch nog 2 punten behaald wat een 6 - 2 nederlaag betekende. In de laatste periode werd er door de grootste concurrenten veel punten verloren waardoor Genemuiden “de rode lantaarn” heeft kunnen overdoen aan Appelscha, maar ook hier is de voorsprong nipt.


Album


Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!