Genemuider Badminton Club

Mooie resultaten

Geschreven door Barteld van Mourik op 15-12-2014

Afgelopen periode is er weer gespeeld door de badmintonners uit Genemuiden.

Het mix team, wat door de tegenvallende resultaten onderaan in hun competitie staat, kreeg mede degradatie kandidaat Appelscha op bezoek. Na een gewonnen heren dubbel spel (3 sets) werd de dames dubbel verloren. De mix wedstrijden werden beide gewonnen wat met de enkels nog te spelen een 3-1 voorsprong opleverde, ook de enkels werden met 3-1 gewonnen, wat een 6-2 overwinning opleverde.

Voor de foto's klik hier

Het heren team speelde speelde 2 wedstrijden. Eerst een uitwedstrijd in Wijhe, deze ploeg welke in de onderste regionen van de competitie staat kon weinig verweer bieden tegen de Genemuidenaren. Wat dus al met al een makkelijke 0-8 overwinning betekende.

Klik hier voor het wedstrijdformulier!

De tweede wedstrijd was beduidend moeilijker, het team uit Hardenberg wat samen met Genemuiden in gevecht is om plaats 3 in de competitie was met snode plannen naar Genemuiden gekomen. Er was een sterke invaller meegekomen. Na 4 enkel partijen ging de strijd met 2-2 gelijk op, ook de eerste 2 dubbels werden netjes verdeeld dus werd er met 3-3 begonnen aan de beslissende 2 dubbel partijen, deze beide partijen werden zwaar bevochten maar vielen beide in Genemuiden voordeel uit, uitslag een 5-3 overwinning wat tot gevolg heeft dat Genemuiden stevig op de derde plek blijft staan.

Dit kalenderjaar zijn er geen wedstrijden meer.

Klik hier voor het wedstrijdformulier!Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!