Genemuider Badminton Club

Wisselend succes competitieteam's

Geschreven door Barteld van Mourik op 02-12-2014

Afgelopen periode hebben de heren badmintonners 2 wedstrijden gespeeld. Eerst was er een uit wedstrijd in Olst tegen de plaatselijke vereniging, waar Genemuiden al heel snel tegen een achterstand aan liep, maar dit werd weer goed gemaakt door de 2e heer, vervolgens weer op achterstand waarna de 4de heer andermaal de stand gelijk kon maken, met een tussenstands van 2 tegen 2 werd begonnen aan de dubbels ook hier werd in het begin gewonnen en verloren zodat de beslissende wedstrijden begonnen met een 3 - 3 tussenstand. In deze beide wedstrijden trok Genemuiden de overwinning over de streep. Eindstand 3 - 5 voor Genemuiden.

Klik hier voor het wedstrijdformulier!

Ook werd er nog een thuiswedstrijd tegen Emmeloord gespeeld, dit team kwam als koploper naar Genemuiden, zodat de heren vooraf al wisten dat dit een hele zware dobber zou worden, al deze (negatieve) voorspellingen kwamen uit, op voor Emmeloord een zwaar bevochten dubbel spel na werden alle andere 7 partijen verloren, wel werden er in 2 partijen nog een 3de set uit het vuur gesleept maar al met al was Emmeloord een maatje te groot. Eindstand dus 1 - 7.

Klik hier voor het wedstrijdformulier!

Het mix team had in de afgelopen periode 1 wedstrijd, maar deze werd door omstandigheden uitgesteld tot een later moment!Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!