Genemuider Badminton Club

Wisselende succes

Geschreven door Barteld van Mourik op 08-11-2014

In de afgelopen periode zijn er weer enkele wedstrijden gespeeld door de badmintonners uit Genemuiden. Het mix team speelde een thuiswedstrijd tegen Hoogeveen, van de 4 dubbels werd er maar 1 gewonnen, zodat er met 1 - 3 achterstand aan de enkel partijen kon worden begonnen, ook van deze 4 wedstrijden werd er maar 1 gewonnen zodat een 2 - 6 nederlaag kon worden bijgeschreven in het resultaat.

De heren speelden 2 wedstrijden, eerst werd er in Zwolle tegen de "Swollenaeren" gespeeld, de 1e heren enkel partij ging verloren, maar daarna ging het snel de goede kant uit de andere 3 partijen gingen in een rap tempo naar Genemuiden. Bij de dubbelwedstrijden werd 4 keer gewonnen, waarvan 1 in 3 sets maar de overige partijen gingen erg snel, uitslag 1 - 7.

Klik hier voor het wedstrijdformulier!

De andere wedstrijd was thuis tegen de koploper "IJsselstad" uit Deventer. Hier was het begin niet geweldig, 2 nederlagen gaven direct al een achterstand, maar de 3e partij werd gelukkig wel gewonnen, de 4e werd nipt verloren zodat er met een achterstand kon worden begonnen aan de dubbels, hier werden er 2 gewonnen en 2 verloren zodat de uitslag 3 - 5 was. Gevolg van deze kleine nederlaag is dat er nu inde competitie een nieuwe koploper is, want doordat Deventer maar 5 punten meenam uit Genemuiden werd het voorbij gestoken door Emmeloord (wat 1 van de volgende tegenstanders is).

Klik hier voor het wedstrijdformulier!Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!