Genemuider Badminton Club

Wisselende resultaten competitieteam's

Geschreven door Barteld van Mourik op 18-10-2014

Afgelopen periode hebben beide seniorenteam's weer een wedstrijd gespeeld, het mix-team speelde een uitwedstrijd in Kerkenveld tegen de BC Zuidwolde. Deze tegestander wordt als kampioenskandidaat gezien en maakte deze stelling meer dan waar, nadat in de eerste wedstrijd (herendubbel) nog 1 set werd gewonnen, werd alles verder verloren. Met de duidelijke 8 - 0 nederlaag konden ze de terugreis aanvaarden.

Het heren-team speelde een thuiswedstrijd tegen een team uit Dedemsvaart. Deze debuterende tegenstander was duidelijk een maatje te klein voor onze heren.min slecht 2 van de 8 wedstrijden was een 3e set noodzakelijk, maar alsnog werd alles gewonnen door onze heren, dus een dikke 8 - 0 overwinning. In de tussenstand na 3 wedstrijden staan ze nu 3e.