Genemuider Badminton Club

Badmintonners gaan stug door

Geschreven door Roel Oostenbrink op 04-11-2015

Voor het mixed badminton team volgende naar de stroeve start in de competitie 2 wedstrijden, eerst was er een thuis wedstrijd in de Overtoom tegen Nieuwleusen, dit jonge team is na enkele promoties nu in de hoogste klasse gekomen en is zeker geen verzwakking voor deze competitie. Nadat de heren hun dubbel makkelijk wonnen werd er door de dames verloren en volgden 2 mix partijen welke beide door Genemuiden werden gewonnen zodat er met een 3–1 voorsprong werd begonnen aan de enkel partijen, ook hier werden 3 van de 4 partijen gewonnen, wat dus een 6-2 overwinning opleverde voor Genemuiden.

De tweede wedstrijd was uit in Vollenhove, deze derby leverde weer het nodige spektakel op. Zowel de heren al de dames verloren hun dubbel, maar de beide mix partijen werden gewonnen wat dus een 2–2 tussenstand opleverde. Bij de enkel partijen werd alles netjes verdeeld, met als gevolg een 4-4 eindstand.

Het heren team had 1 wedstrijd op het programma staan, namelijk uit tegen Hardenberg. Deze tegenstander was voor de wedstrijd de onbetwiste koploper want zij hadden alles nog met 8 –0 gewonnen, dus werd er toch wel opgezien tegen deze wedstrijd, maar na 1 gewonnen enkel partij en 2 gewonnen dubbels werden er dus 3 punten meegenomen naar Genemuiden (eindstand 5–3 voor Hardenberg).Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!