Genemuider Badminton Club

Het blijft puntjes sprokkelen voor Genemuider Badminton Club

Geschreven door Roel Oostenbrink op 08-12-2015

Het heren team van de Genemuider Badminton Club speelde de afgelopen periode 2 wedstrijden, eerst kwam koploper Hardenberg naar sporthal "De Overtoom" om een wedstrijd te spelen. Nu bleek dat deze ploeg niet voor niets bovenaan is komen te staan, want in een redelijk korte periode stond het al 0-2 waarna Genemuiden 1 wedstrijd won. De dubbels werden begonnen met een 1-3 achterstand in deze dubbels werd nog 1 van de 4 partijen gewonnen, eindstand 2-6.
 
De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen de combinatie vereniging uit Westerhaar, Den Ham en Vroomshoop. Deze vereniging gaat nu door het leven als “Twenterand” ondanks dat deze spelers technisch beter waren dan de Genemuidenaren gezien de 1-3 in de enkel partijen, was Genemuiden beter in het dubbelen hier werd het 3-1 voor Genemuiden wat een eindstand van 4-4 opleverde, wel moet worden vermeld dat 5 partijen de maximale 3 sets nodig hadden om een beslissing te krijgen en dat meerdere sets een verlenging van punten hadden.
 
Het mix team had ook 2 wedstrijden op de planning staan, maar hier kwam 1x de tegenstander niet opdagen zodat alleen de uit wedstrijd tegen Vledder bleef staan, hier stond Genemuiden al snel met 0-2 achter na een verloren heren en dames dubbel spel, maar met veel inzet werden daarna de beide mix wedstrijden gewonnen, vervolgens werd er bij de enkel spelen zowel een heren als een dame enkel gewonnen maar ook verloren zodat deze wedstrijd een 4-4 eindstand kende.
 
Voor dit kalender jaar staat alleen voor de heren nog een wedstrijd op het programma!


Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!