Genemuider Badminton Club

Mixteam naar 2e plaats in de competitie

Geschreven door Barteld van Mourik op 01-03-2016

De mix badmintonners uit Genemuiden hebben in de afgelopen periode maar 2 wedstrijden gespeeld, uit tegen nummer 2 Ruinen begon alles erg troosteloos want zowel de heren als de dames werden in korte tijd verslagen, verrassend was dan ook dat de beide mix partijen in dezelfde korte periode werden gewonnen zodat het erg spannend werd voor de enkel partijen. Bij de dames werd er 1 x gewonnen en 1 x verloren zodat de druk volledig bij de heren kwam te liggen, hier konden beide goed mee omgaan en werd er een 5 - 3 overwinning gehaald wat tevens goed was voor een tweede plaats in de tussenstand. 

Ook speelde het mix team nog een thuis wedstrijd tegen Vledder, de heren dubbel werd vlot gewonnen maar de dames moesten het onderspit delven tegen hun tegenstanders, de beide mix dubbels werden gewonnen zodat er met en 3 - 1 voorsprong werd begonnen aan de enkel partijen, hierin wonnen beide dames met moeite maar hiermee werd wel de overwinning gehaald bij de heren werd er 1 x gewonnen en 1 x verloren zodat de er een 6 - 2 overwinning werd gehaald.

Het heren team had een drukke serie af te handelen, eerst was er een uitwedstrijd in Almelo, hier werd na 2 gewonnen enkel partijen en twee gewonnen dubbel partijen een 4 - 4 uit het vuur gesleept. Hierna volgde een uitwedstrijd in Enschede, hier werd mede door het niet compleet zijn van de tegenstander een 8 - 0 overwinning gehaald. Heel wat anders was de thuiswedstrijd tegen Orion uit Enschede, deze ploeg is nog volop in de strijd om het kampioenschap en was niet gekomen om iets weg te geven, ondanks enkele 3 setters werd er toch met 0 - 8 verloren. Als laatste in deze serie kwam Almelo op bezoek in Genemuiden, nu werd al snel duidelijk dat het verschil tussen uit en thuis spelen toch wel groot was, want dit team werd nu met een 6 - 2 nederlaag naar huis gestuurd, in de tussenstand nemen de heren nu de vierde plaats in.



Album


Deel dit artikel



Social Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!