Genemuider Badminton Club

Competitie senioren van start

Geschreven door Barteld van Mourik op 25-10-2016

Afgelopen weken heeft het senioren mix team van GBC de eerste wedstrijden van het seizoen 2016-2017 gespeeld. Op 10 oktober de thuiswedstrijd tegen het team van Zuidwolde, kampioen van het vorige seizoen. GBC begon goed door de heren dubbel in drie sets te winnen. De dames en mix dubbelpartijen werden door Zuidwolde gewonnen. In de enkelpartijen wist GBC nog een partij met winst af te sluiten. Eindstand 2-6 winst voor Zuidwolde.

20 oktober een uitwedstrijd naar Vledder. GBC had hier vanaf het begin een overwicht in de wedstrijd. Door een blessure bij een van de heren van Vledder kon GBC de wedstrijd relatief makkelijk winnen. Eindstand 6-2 voor GBC.

Op maandag 24 oktober thuiswedstrijd voor GBC tegen het team uit Ruinen. Een oude bekende voor GBC met al jaren wedstrijden van gelijk opgaande strijd, lange partijen en einduitslagen die elkaar in evenwicht hielden. Ook deze avond hetzelfde bekende recept. Bij 6 van de 8 te spelen partijen moest de derde set de beslissende zijn, eindstanden van de sets lagen dicht bij elkaar. Uiteindelijk wist GBC drie partijen in het voordeel te beslissen, einduitslag 3-5.

Komende week geen wedstrijd in verband met worst verkoopactie voor de verenigingskas. De eerstvolgende wedstrijd is de uitwedstrijd op 17 november naar Hoogeveen.Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!