Genemuider Badminton Club

Heren badmintonners naar 2x winst tegen Hengelo

Geschreven door Roel Oostenbrink op 01-02-2017

In de afgelopen periode hebben de heren badmintonners zowel het eerste als tweede team van Ogel uit Hengelo verslagen.

Eerst kwam het tweede team in Genemuiden spelen, na 2 snelle overwinningen in het enkele spel volgenden 2 partijen die iets meer tijd in beslag namen, hier werd er 1 van verloren zodat er met een 3-1 voorsprong kon worden begonnen aan de dubbel wedstrijden, nadat de eerste partij simpel werd gewonnen volgende er 3 partijen welke elk 3 sets opleverden, waarvan er 2 werden verloren. Eindstand 5-3.

De wedstrijd tegen het eerste team kwam mede door een erg volle zaal traag op gang, er werd gekozen om te beginnen met de dubbel wedstrijden, na 2 lange 3 setters volgden 2 snelle wedstrijden waar van er in totaal 3 werden gewonnen zodat er met een 3-1 voorsprong kon worden begonnen aan de 4 enkelwedstrijden hier werd nogmaals 1x verloren zodat deze wedstrijd eindigde in een 6-2 overwinning.

Ook waren er deze middag 3 thuiswedstrijden voor de jeugd, de U16 speelden tegen het zeer sterke BACO uit Olst hier werd nog wel sterk begonnen met een overwinning in het enkel spel, maar hierna werden alle wedstrijden verloren zodat er een 1-7 eindstand was.

De maxi's hadden ook al geen makkelijke tegenstander Fairplay uit Dedemsvaart was niet naar Genemuiden gekomen om het Genemuiden makkelijk te maken, ook hier werd maar 1 partij gewonnen en 7x verloren.

De mini's deden het bij de jeugd beter, nadat er 3 partijen in de dubbels werden verloren werden alle 4 de enkel partijen gewonnen, zodat dit team met 5-3 won van ZBC uit Zwolle.Album


Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!