Genemuider Badminton Club

4 nederlagen op 1 middag

Geschreven door Barteld van Mourik op 12-02-2017

Afgelopen zaterdag was er andermaal een volle wedstrijd kalender voor de badmintonners, met 4 thuiswedstrijden was de zaal meer dan vol.

Het U16 team speelde tegen kampioens kandidaat Zwolsche BC. Dit team wist dat het bij maximale winst in Genemuiden kampioen kon zijn en ging er dus direct vol tegen aan. Het team van Genemuiden werd volledig overlopen, er waren nog 2 wedstrijden waar een derde beslissende set nodig was, maar het mocht niet baten uitslag 0-8 voor Zwolle, dus was dit team kampioen!

Het team van de maxi's speelde tegen Zwolsche BC, hier werden 2 van de 4 enkelspelen gewonnen, en daarna nog 1 dubbelwedstrijd wat dus een 3-5 nederlaag opleverde.

Het team van de mini's speelde tegen Hanze BC '83, hier werd nog sterk begonnen met een winstpartij in het enkelspel. Helaas kwamen hier 7 verlies partijen achter aan, met als resultaat een 1-7 nederlaag.

Het heren team kreeg kampioenskandidaat Hardenberg op bezoek, ook hier werd maar 1 partij in de enkelspelen en 1 partij in de dubbelpartijen gewonnen. Hoewel de uitslag 2-6 is geworden waren er toch nog enkele wedstrijden waar meer in had gezeten, voor de heren volgt nu een serie van 3 uitwedstrijden!Album


Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!