Genemuider Badminton Club

Heren zwak begonnen aan competitie

Geschreven door Barteld van Mourik op 30-10-2019

In de derde wedstrijd dit seizoen stond er een thuiswedstrijd tegen Ogel H1 uit Hengelo op het programma, hier kunnen we heel kort over zijn, 0-8 nederlaag op alle fronten afgetroefd door een betere tegenstander.

De vierde wedstrijd was een thuiswedstrijd tegen Tubbergen/Geesteren, deze tegenstander is al jaren lang een lastige tegenstander en dat was nu niet anders, na 2 gewonnen en 2 verloren enkelspelen viel er in de dubbels dus nog alles te winnen (en te verliezen) maar ook hier werden de punten verdeeld. Eindstand 4-4.

De vijfde wedstrijd was tegen Schalkhaar, ook nu werden er 2 enkel wedstrijden gewonnen maar ook 2 verloren, maar nu sloeg het noodlot toe in de dubbels, bij 1 van de wedstijden moets 1 speler van Genemuiden in winnende positie geblesseerd opgeven wat dus direct verlies van de partij betekend, door het late tijdstip was er ook geen vervanger meer voorhanden om de andere wedstrijd te spelen. En aangezien ook de andere 2 wedstrijden verloren werden was een 2-6 nederlaag het gevolg.

A
l met al staat het herenteam naar 5 wedstrijden bij de laagst geklasseerde teamsDeel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!