Genemuider Badminton Club

Wisselvalligheid troef bij heren

Geschreven door Barteld van Mourik op 17-12-2019

In de laatste weken heeft er weer een serie wedstrijden voor de badminton heren plaatsgevondeni, dit met wel heel wisselende resultaten.

Eerst was er een uitwedstrijd in Enschede tegen Orion, hier werd (wegens plaatsgebrek in de zaal) begonnen met de dubbel wedstrijden, hierbij werd er 2x gewonnen en 2x verloren, zodat er met een 2-2 stand aan de enkelpartijen werd begonnen, hier werden er 3 van gewonnen waardoor er een 3-5 overwinning op de borden kwam te staan.

De volgende wedstrijd was op een vrijdag avond in Hengelo tegen het tweede team van Ogel, hier werd bij zowel het enkel en het dubbel spel maar 1 wedstrijd per keer gewonnen zodat deze wedstrijd met 6-2 werd verloren.

De derde wedstrijd in deze serie vond plaats in Vroomshoop tegen het team van Twenterand, dit team eindigt bijna ieder jaar net boven of onder Genemuiden in de eindstand zodat er op voorhand al een zware wedstrijd werd verwacht. Dit is geheel uitgekomen, veel drie setters moesten er worden gespeeld om tot een 3-5 overwinning te komen.

De laatste was een thuiswedstrijd tegen de kampioen van de laatste jaren (en nu weer koploper) deze wedstrijd eindigde in een 2-6 nederlaag.


Al met al is een plaats onderin de middenmoot op dit moment de plaats waar Genemuiden nu staat.Deel dit artikelSocial Media

Hoofdsponsor

Hoofdadvertentie

Sponsoren

  • Advertentie

GBC sponsoren?

Wil je onze vereniging sponsoren? Neem dan contact op met het bestuur!